Oor die Resep

Bestanddele
Hoender-marinade
300g Hoender
1 teelepel koljander
1 teelepel komyn
1/2 teelepel garam masala
1/4 teelepel borrie
2 eetlepels jogurt
Sous
1 eetlepel botter
1 groot geel ui
1 eetlepel knoffel
1 eetlepel gemsbok
1 blikkie tamaties
1 teelepel koljander
1 teelepel komyn
1/2 teelepel garam masala
1/4 teelepel borrie
1/2 teelepel sout
3 eetlepels jogurt
Voorbereiding
Stap 1
Sny jou hoender in ewe groot blokkies
Stap 2
Meng jou hoender marinade bymekaar in sit jou hoender daar in. Plaas in die yskas om te rus vir 30min tot 8 ure. Ek doen die stap al die oggend van die aand ete net om vinnig te gaan.
Stap 3
Verhit jou pan met 'n klein bietjie olyf olie. Vat 'n pan en braai jou ui, knoffel, en gemmer saam tot die ui sag is
Stap 4
Voeg jou kruie, jogurt, tamaties, botter en meng tot botter gesmelt is. Sit jou pan eenkant.
Stap 5.
Voeg jou gebraaide hoender by jou sous en braai vir 10min
