Oor die Resep

Bestanddele
50g (5 eetlepels) botter kamertemperatuur
1/2 koppie bruin suiker
1/4 koppie Treacle suiker
3 eetlepels appelkooskonfyt
2 eiers
1 eetlepel asyn
1 teelepel vanielje-essens
1/2 teelepel karamelessens
2 koppies koekmeel
2 teelepels bakpoeier
1 teelepel koeksoda
1/4 teelepel sout
125 g melk
1/2 koppie kamer
Voorbereiding
Stap 1
Verhit die oond tot 180 °C . Kry ook 'n bakpan van 23 × 33 cm uit met bakpapier.
Stap 2
Klits die botter, suiker en appelkooskonfyt saam tot dit romerig is.
Stap 3
Voeg die eiers 'n vir 'n by en meng goed ná elke byvoeging.
Stap 4
Voeg die asyn, vanielje-essens en karamel-essens by en klits goed saam.
Stap 5
Sif die meel, bakpoeier, koeksoda en sout in. Klits tot krummels vorm.
Stap 6
Gooi die melk en room by en meng tot 'n gladde beslag.
Stap 7
Giet die beslag in die pan en bak 35 minute .
Stap 8
Haal uit, laat afkoel en sny in blokkies om sowat 28 beskuit te vorm.