About the Recipe

Ingredients
250ml Melk
50g botter
1 en 1/2 tbsp suiker
1/2 tsp sout
1 en 1/2 tsp gis
1 eier geskei
400g koekmeel
1 tsp koue water
Sesame saad vir versiering
Preparation
Stap 1
Verhit melk tot kookpunt op die stoof.
Stap 2
Voeg botter, suiker, en sout by
Stap 3
Roer tot botter opgelos het
Stap 4
Laat dit afkoel tot louwarm
Stap 5
Roer gis by en los 10min
Stap 6
Klits slegs eierwit by mengsel
Stap 7
Voeg meel by
Stap 8
Meng tot gladde deeg vorm
Stap 9
Knie deeg tot glad (5min)
Stap 10
Laat die deeg rys vir 1 uur
Stap 11
Verdeel in 24 stukke. Vorm jou bagels.
Stap 12
Laat rys vir 10min
Stap 13
Kook water in 'n pot op die stoof. Op kook temperatuur plaas jou bagels in die water en laat dit kook vir 15 sekondes aan elke kant.
Stap 14
Versier jou bagels met sesame saad en plaas op 'n pan en laat dit bak in die oond op 200°C vir 20min.