top of page
About the Recipe

Ingredients
500g Koekmeel
7g Gis
100g Suiker
1tsp Sout
2tsp Kaneel
100g Botter
325ml Warm Melk
1 eier
150g Rosyntjies
60g Sitrus skil
Vir die versiering:
3 Tbsp Koekmeel
2Tbsp Water
Preparation
Stap 1
Meng die meel, gis, suiker, kruie, en sout saam. Meng met 'n stadig handklitser.
Stap 2
Voeg by jou botter, melk, eier, en rosyntjies en meng stadig. Terwyl jou mengsel meng verhit jou oond tot 180C en spuit jou pan met cook-and-spray.
Stap 3
Knie jou mengsel vir 10min tot dit glad en elasties is.
Stap 4
Sit jou mengsel terug in die meng bak en laat dit rys vir 1 uur lank.
Stap 5
Verdeel jou deeg om 12 bolletjies te vorm en los die bolletjies weer vir 'n uur om te rys.
Stap 6
Versier jou broodjies met 'n streep of twee en laat hulle bak vir 20-22min.
bottom of page
